close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Dreptul la educație

Fundația OTP Bank România

 

Lansată în 2014, Fundația OTP Bank România (denumită anterior Fundația Dreptul la Educație) este cel mai important pilon de responsabilitate socială al OTP Bank România. Încă de la înființare, Fundația a acumulat un portofoliu important de proiecte educaționale construite pe patru linii principale de activitate: educație financiară, educația copiilor, orientare în carieră și parteneriate strategice cu ONG-uri locale. 

Fundația OTP Bank România este un promotor al învățării moderne, adaptate nevoilor generațiilor active. Contribuie consistent la transformarea educației din România prin crearea de conținut valoros și experiențe de învățare autentice.