close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Donează 3,5%

SUSȚINE-NE!

Pot să transfer like-uri din contul de Facebook în contul bancar?

Vocabularul financiar poate părea uneori o limbă străină. Deși vorbim zilnic despre “bani”, mulți tineri nu înțeleg foarte bine circuitul banilor în viaţa noastră, cum trebuie gestionați, cum îi poate ajuta banca să economisească sau cum pot accesa un credit. Odată puşi faţă în faţă cu realitatea economică, lipsa educației financiare le poate impacta în mod negativ viața.

Dar voi îi puteți ajuta! Implicaţi-vă în susținerea educației financiare si directionaţi 3,5% către Fundația Dreptul la Educație până pe 25 mai.

Sprijiniţi educația financiară! Pentru viitorul lor și al vostru!

Ce aveți de făcut dacă decideți să direcționați 3,5% către Fundația OTP Bank România?

  • Descărcați formularul precompletat cu datele Fundației

  • Completați-l cu datele voastre și semnați-l.
    Lăsați grijile pentru calculul sumei care reprezintă 3,5% din impozitul plătit în seama reprezentanților Administrației financiare.

  • Depuneți formularul la Administrația Finanțelor Publice de domiciliu.

  • Acest demers educațional poate schimba viitorul unor tineri și al nostru, al tuturor!