close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Angajamente ESG

Angajamentele ESG, un pas natural în călătoria de transformare a băncii

OTP Bank România a început în 2019 o călătoria de transformare, cu obiective ambițioase de creștere organică și un amplu proces de schimbare. În tot acest timp, banca a alocat investiții considerabile în tehnologie și a păstrat o abordare centrată pe client.

Angajamentele ESG, un pas natural în călătoria de transformare a băncii.

Un pas firesc în călătoria de transformare a băncii a fost definirea principiilor ESG (mediu, social, guvernanță), menite să integreze cele mai bune practici de sustenabilitate în organizaţie.

Pas cu pas, ne propunem ca prin acțiuni responsabile și transparente, ca furnizor de servicii financiare, ca angajator și actor social, să contribuim la o tranziție echilibrată către o economie sănătoasă cu emisii reduse de carbon, să încurajăm comportamentele responsabile ale angajaților și clienților noștri și să creștem impactul pozitiv al acțiunilor noastre în societate.

Consultă aici Strategia de Sustenabilitate a OTP Bank România.