Responsabilitate socială

close

Ne dorim să îți oferim o experiență de calitate în utilizarea serviciilor noastre, de aceea am programat o actualizare a sistemului informatic. 
Astfel, în noaptea dintre 9 și 10 mai, între orele 23:30 – 00:30, vom întrerupe sistemul de carduri, ATM-uri și POS-uri al OTP Bank. Află mai multe.

Responsabilitate socială

Activitate OTP Bank

Credem în schimbare și în puterea dorinței de a face bine, într-o lume în care faptele bune nu prisosesc. Putem face atât de multe pentru cei mai puțin norocoși decât noi și îi putem aduce mai aproape de drepturile atât de firești de care noi ne bucurăm.
Vreau detalii

Dreptul la educație

Tinerii au nevoie să învețe care este valoarea banilor și modul în care resursele financiare lucrează în sprijinul lor. Contextul economic și studiile recente relevă un nivel de educație financiară sub medie, în România, ceea ce validează necesitatea dezvoltării educației financiare a noii generații. Este o misiune pe care avem datoria să ne-o asumăm cu toții.
Vreau detalii

Dreptul de a citi

În 5 ani de la lansarea campaniei, rezultatele au depășit așteptările inițiale: 167 de școli au primit peste 101.000 cărți și mobilier, iar astfel peste 32.000 de copii au acum acces la bucuria de a citi.
Vreau detalii

Rapoarte anuale de responsabilitate socială

Descarcă rapoartele anuale de responsabilitate socială OTP Bank România.
Vreau detalii

Donează 3,5%

Implicaţi-vă în susținerea educației financiare si directionaţi 3,5% către Fundația Dreptul la Educație până pe 25 mai. 
Sprijiniţi educația financiară! Pentru viitorul lor și al vostru!

Vreau detalii