OTP Bank România

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este prezentă de peste 15 ani pe piața bancară din România. Credem în oameni și în visele lor, de aceea am dezvoltat o bancă universală care oferă soluții financiare complete pentru persoane fizice și companii.

OTP Bank România a crescut în mod organic încă de la intrarea pe piața internă, consolidându-și totodată poziția în 2016, după finalizarea procesului de integrare a Millennium Bank România din Noiembrie 2015. Astfel ne-am dovedit a fi un partener puternic, stabil și de încredere pentru clienți, colaboratori și angajați.

În 2018, OTP Bank România şi-a consolidat poziţia sistemică şi a urcat în top 10 bănci pe piața locală, ocupând locul 9, în baza numărului de active.

OTP Group a atins un obiectiv important. A devenit cel mai mare furnizor independent de servicii financiare de pe piața internă, dar și un jucător important în regiune. OTP Group a aniversat 70 de ani de activitate in 2019, având o comunitate mare de 36.000 de angajați, care au grijă de peste 18,5 milioane de clienți din 12 țări. În acest context, operațiunile din România sunt semnificative, sucursala locală are o poziție consolidată și o perspectivă de creștere bună.