close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă, atât prin phishing cât și prin metoda spoofing, prin care atacatorii transmit e-mailuri cu link-uri malițioase sau apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

OTP Bank România

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este prezentă de peste 15 ani pe piața bancară din România. Credem în oameni și în visele lor, de aceea am dezvoltat o bancă universală care oferă soluții financiare complete pentru persoane fizice și companii.

OTP Bank România a crescut în mod organic încă de la intrarea pe piața internă, consolidându-și totodată poziția în 2016, după finalizarea procesului de integrare a Millennium Bank România din Noiembrie 2015. Astfel ne-am dovedit a fi un partener puternic, stabil și de încredere pentru clienți, colaboratori și angajați.

În 2018, OTP Bank România şi-a consolidat poziţia sistemică şi a urcat în top 10 bănci pe piața locală, ocupând locul 9, în baza numărului de active.

OTP Group a atins un obiectiv important. A devenit cel mai mare furnizor independent de servicii financiare de pe piața internă, dar și un jucător important în regiune. OTP Group a aniversat 70 de ani de activitate in 2019, având o comunitate mare de 36.000 de angajați, care au grijă de peste 18,5 milioane de clienți din 12 țări. În acest context, operațiunile din România sunt semnificative, sucursala locală are o poziție consolidată și o perspectivă de creștere bună.