close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Vești bune pentru cei înscriși în campania

Noutăți importante pentru cei înscriși în campania promoțională " Primăvara cu ZERO costuri pentru Antreprenori, pe viață " din 02-14.05.2023
OTP Bank Romania S.A. a decis prelungirea perioadei de prezentare a documentelor necesare în vederea inițierii relaţiei de afaceri de la 60 la 120 de zile. 

Așadar, persoanele juridice și categoriile asimilate acestora (persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, entități care desfășoară activități de liberă practică/profesii liberale, asociații, fundații etc.), care îndeplinesc condițiile din Regulamentului Oficial al Campaniei și reglementările interne ale băncii, și care au aplicat pentru oferta “ Primăvară cu ZERO costuri pentru Antreprenori, pe viață” în intervalul 02-14.05.2023, pot să contracteze produsele alese până pe 26 August 2023.
 

Consultă Regulamentul Campaniei „Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori, pe viață!” și Actul adițional.