close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Stilul tău merită ceva nou!

Plătește cu cardul tău de debit Mastercard de la OTP Bank și poți câștiga vouchere de la Fashion Days si iStyle

Folosește cardul tău de debit Mastercard pentru plățile online sau cu telefonul, de minimum 500 de lei în perioada campaniei, și te califici la tragerea la sorți. Campanie valabilă în perioada 28.10.2020 – 31.12.2020.

Plățile online sau cu telefonul înseamnă tranzacții efectuate în mediul online (pe internet) sau tranzacții contactless efectuate la POS prin intermediul unui dispozitiv mobil de tip telefon mobil, ceas, tabletă.

 

  • 10 vouchere x 500 lei la Fashion Days
  • 5 vouchere x 3.000 lei la iStyle

În tragerea la sorți vor participa titularii de cont cu carduri de debit Mastercard emise în valuta RON sau EUR de către OTP Bank, care au efectuat în perioada campaniei, tranzacții comerciale care cumulează un total de minimum 500 de lei (echivalent în altă valută), în mediul online (pe internet) sau tranzacțiile comerciale contactless efectuate la POS prin intermediul unui dispozitiv mobil de tip telefon, ceas, tabletă. Tranzacțiile pot fi efectuate atât în țară cât și în străinătate.  Pragul minim acceptat în valoare de 500 de lei poate fi îndeplinit printr-o singură tranzacție sau prin mai multe tranzacții. 
Nu se consideră eligibile tranzacțiile efectuate prin intermediul cardului fizic la POS, tranzacțiile efectuate în locații de tip „jocuri de noroc”, cazinouri, case de pariuri și nici retragerile de numerar de la ATM, POS, casierii, ghisee bancare etc. De asemenea, nu sunt incluse tranzacțiile cu cardul care rezultă din încărcarea cu bani a unui cont, card, aplicație, transfer de bani prin și dintr-o aplicație/portofel digital, tranzacții pe internet cu scop de transfer de bani.
Se vor lua în calcul doar tranzacțiile efectuate prin intermediul cardurilor incluse în Campanie. Titularii de cont cu carduri de debit Mastercard emise în valuta RON sau EUR de către OTP Bank au fost informați de includerea în această Campanie prin SMS sau e-mail, comunicându-se totodată și cardul de debit participant în campanie. Această Campanie se adresează doar titularilor de cont cu carduri de debit Mastercard emise în valuta RON sau EUR de către OTP Bank, anterior menționați.

OTP Bank va informa Câștigătorii telefonic sau pe adresa de e-mail, pe numerele de telefon și adresele de e-mail declarate de aceștia către bancă.

Pentru detalii complete despre acordarea premiilor, consultă Regulamentul Campaniei.