close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Recomandă prietenilor să-și deschidă Pachetul OTP Lejer 

Ce primești:
Te recompensăm cu 50 lei pentru fiecare prieten recomandat. Poți primi până la 600 lei!
Iar fiecare persoana recomandata de tine primește 50 lei!

Pentru a beneficia amândoi de bonus, persoana recomandată trebuie să:

  • Devină client și să achiziționeze pachetul OTP Lejer - prin semnarea contractelor aferente, utilizând codul tău de recomandare, în perioada 01.02- 31.03.2022.
  • Încaseze în contul curent astfel deschis, minimum 1.200 lei în perioada de la deschidere până la finalul lunii calendaristice următoare.

Codul de recomandare ți-a fost trimis prin sms sau prin e-mail, pe datele de contact înregistrate în sistem. Daca nu l-ai primit, poți afla codul alocat mergând în cea mai apropiata sucursala de tine. Lista sucursalelor se găsește aici.

Cum își deschide Pachetul OTP Lejer persoana recomandată?

  • Online, prin https://online.otpbank.ro/otplejer. În timpul aplicării, va introduce codul tău în câmpul "Am un cod promo/ recomandare".
  • În orice sucursală, acolo unde va prezenta codul tău unic.

Bonusul se plătește astfel:

  • În luna aprilie 2022 (cel mai târziu până la 29.04.2022), pentru recomandările eligibile aferente lunii februarie 2022.
  • În luna mai 2022 (cel mai târziu până la 27.05.2022), pentru recomandările eligibile aferente lunii martie 2022.


Toate detaliile despre Campania promoțională le găsești în Regulament.