close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Oferă-ți un moment de atenție doar ție!

OBSENTUM oferă experiențe de neprețuit pasionaților de eleganță pentru parfumurile de nișă cu cele mai extravagante nume. Este un ritual pentru toți cei care au găsit ce își doreau atunci când se așteptau mai puțin, este o experiență pentru cei care preferă ca lucrurile să nu rămână niciodată la fel.

Prin cardurile Mastercard Premium emise de OTP Bank, beneficiezi de oferta Obsentum, astfel:

  • reducere de 10% dacă plătești cu cardul tău de debit Mastercard Gold emis de OTP Bank în cele două magazine Obsentum din Aeroportul Internațional Henri Coandă sau în Obsentum Băneasa Shopping City & City Park Mall Constanța;
  • reducere de 20% dacă plătești cu cardul tău de credit Mastercard Platinum emis de OTP Bank în Obsentum Băneasa Shopping City & City Park Mall Constanța. 

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020 și nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții.

Vezi aici mai multe detalii.