close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

MORE MASTERCARD. MORE SURPRISES

Plătește online cu cardul tău de debit Mastercard Gold sau cardul tău de credit Mastercard Platinum, emis de OTP Bank, pe www.bestvalue.eu și poți câștiga o selecție specială de produse, parfumuri, băuturi și dulciuri în valoare de 100 de euro. 

În plus, ai parte de același răsfaț și dacă urmează să călătorești, în magazinele din aeroporturi. Fiecare tranzacție cu unul dintre cardurile Mastercard Premium, emis de OTP Bank, va fi răsplatită cu un card răzuibil, prin care poți câștiga instant, la casa de marcat, un goodie bag în valoare de 100 de euro (ce constă într-o selecție de produse din categoriile parfumuri, băuturi și dulciuri).


Campania este valabilă până pe 22 februarie 2021.