De la mic la mare, împreună cu OTP Bank

Ce primești?

Te recompensăm cu 50 lei pentru fiecare prieten adus la OTP Bank si poți primi in total până la 600 lei! Iar fiecare persoană recomandată de tine primește si ea până la 150 lei!

 Pentru a vă bucura amândoi de beneficiu, persoana recomandată trebuie să:

  • Devină client și să achiziționeze pachetul Pensionar sau Contul Junior Start ori Junior Plus prin semnarea contractelor aferente, utilizând codul tău de recomandare, în perioada 1 ianuarie -30 iunie 2023
  • Încaseze în contul curent deschis minimum 50 Lei în oricare din lunile calendaristice din intervalul cuprins de la momentul deschiderii contului și pâna la finalul celei de-a treia luni calendaristice următoare.

Pentru că esti client OTP Bank, codul de recomandare ți-a fost trimis prin sms sau prin e-mail, pe datele de contact înregistrate în sistem. Dacă nu l-ai primit, poți afla codul alocat mergând în sucursala cea mai apropiată de tine. Lista sucursalelor se găsește aici.
 

Cum se deschid produsele din campanie? 


În orice sucursală, acolo unde persoana recomandată va prezenta codul tău unic.
Beneficiul se plătește in ultima zi lucrătoare bancară din luna în curs pentru recomandările eligibile aferente lunii calendaristice anterioare. 

Toate detaliile despre Campania promoțională le găsești în Regulament.