close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Cu cardul de cumpărături Mastercard Dual sau MOL Compas plătești relaxat.

Bucură-te de cumpărături relaxate în 12 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ, ORIUNDE în lume, prin cardul tău de cumpărături Mastercard Dual sau Mastercard MOL Compas.

Perioada de desfășurare a Campaniei promoționale 15.03 – 31.12.2023.

Participanți

Toți clienții persoane fizice care dețin sau vor deține unul din cardurile de cumpărături Mastercard Dual sau Mastercard MOL Compas pe perioada de desfășurare a Campaniei.

Mecanismul Campaniei

Campania de 12 rate fără dobândă se aplică tuturor tranzacțiilor comerciale cu valoare de minimum 300 de lei, efectuate și decontate pe perioada Campaniei la orice comerciant de pe teritoriul României sau din străinătate, în magazinele fizice sau pe Internet. Prin excepție, pentru cardul de cumpărături Mastercard MOL Compas, tranzacțiile de minimum 300 lei efectuate în cele peste 200 de benzinării MOL din România se vor împărții automat în 3 rate fără dobândă.

Mai multe detalii despre Campania promoțională poti găsi în Regulament.

Nu deții incă un card de cumpărături? ÎNCEARCĂ-L GRATUIT în primul an!