Recomandă cardul de cumpărături de la OTP Bank

Recomandă cardul de cumpărături de la OTP Bank

Te recompensăm cu 200 lei pentru fiecare client adus, până la 600 lei, în funcție de câți prieteni recomanzi.

Pentru a beneficia de bonus, persoana recomandată trebuie să:

  • Aplice în perioada campaniei, 1 iulie - 30 decembrie 2022, pentru cardul de cumpărături de la OTP Bank utilizând codul tău de recomandare și să semneze  contractele aferente, 
  • După aprobarea cardului, îl activează printr-o tranzacţie la comercianţi sau retragere la ATM până la data de 28 februarie 2023.

Codul de recomandare ți-a fost trimis prin SMS sau prin e-mail, pe datele de contact înregistrate în sistem și prin extrasul cardului tău de credit. Dacă nu l-ai primit, poți afla codul alocat sunând în Contact Center sau mergând în cea mai apropiată sucursală de tine. Lista sucursalelor se găsește aici.

Cum aplică prietenul tău pentru cardul de cumpărături de la OTP Bank?

În orice sucursală OTP Bank, acolo unde va prezenta codul tău unic.

Bonusul se plătește în data de 17.11.2022 pentru cardurile activate cu o tranzacție financiară până la data de 31.10.2022, respectiv 16.03.2023 pentru cardurile activate cu o tranzacție financiară până la data de 28.02.2023.

Între timp, folosește-ti cardului tău de cumpărături de la OTP Bank la cât mai multe cumpărături, iar dacă nu îți mai reamintești toate beneficiile lui le regasesti aici.

Toate detaliile despre Campania promoțională le găsești în Regulament.