close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Aici ți-ai dat seama că este momentul perfect să rezervi acel city break

Așa că nu mai sta pe gânduri!

Acum, tranzacțiile cu valoare minima de 100 de lei, făcute cu cardul tău Mastercard de la OTP Bank, până pe 15 martie 2020, îți pot aduce SUPER PREMII.

iPhone 11

Apple Watch

Se vor lua în calcul doar tranzacțiile comerciale de minimum 100 de lei, efectuate atât în mediul online, cât și în locații fizice din țară sau din străinătate. Nu vor fi luate în calcul tranzacțiile efectuate în locații de tip „jocuri de noroc”, cazinouri, case de pariuri și nici pentru retragerile de numerar de la ATM, POS, casierii, ghișee bancare etc. De asemenea, nu sunt incluse tranzacțiile cu cardul care rezultă din încărcarea cu bani a unui cont, card, aplicație, transfer de bani prin și dintr-o aplicație/portofel digital, tranzacții pe internet cu scop de transfer de bani.

Pentru fiecare tranzacție eligibilă de minimum 100 de lei efectuată până la data de 15.03.2020, vei primi  automat o șansă de câștig. Mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de câștig. Câștigătorii premiilor vor fi desemnați prin tragere la sorți.

OTP Bank va informa câștigătorii telefonic sau pe adresa de e-mail, pe numerele de telefon și adresele de e-mail declarate.
 
Pentru detalii complete despre acordarea premiilor, consultă Regulamentul Campaniei AICI.