close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Bucură-te de o călătorie culinară de fine dining la Kane – New Romanian Cuisine prin cardul tău Mastercard Platinum de la OTP Bank!

Gustul reinventat al bucătăriei românești este pus la dispoziția ta in cadrul renumitului restaurant Kané – New Romanian Cuisine. Tot ce trebuie să faci este să menționezi în rezervare că ești deținător de card Mastercard Platinum și beneficiezi de acces exclusiv la Kane Private Dining și Chef’s Table, precum și de o linie telefonică dedicată, serviciu de pick-up și take me home gratuit cu un automobil Premium, posibilitatea de a surprinde pe cineva drag cu un gift card și multe alte beneficii de neprețuit.

Află mai multe detalii aici.