close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Banking cu lipici

Faci match cu bankingul!?

Da, chiar asta se întâmplă. Am vrut să demonstrăm că în spatele fiecărei interacțiuni pe care o ai cu OTP Bank, este un coleg din echipa noastră. În același timp, ne-am dat seama că termenii de banking sunt uneori cam...abstracți. Așa că am creat o miniserie în stilul unui game show, în care participanții vor rezolva provocări inspirate din procese reale.

Votul tău e important, iar ca să îți arătăm asta, am organizat și un concurs. Completează formularul, răspunde la întrebarea despre episod, alege-ți preferatul și poți câștiga 2 x Samsung Galaxy A54 5G.

Campania este valabilă in perioada 14.02-29.02.2024 și este supusă unor termene și condiții, consultă Regulamentul Campaniei.
 

Află mai multe