close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Actualizează-ți datele personale și poți câștiga un voucher eMAG 

Campania s-a încheiat. Câștigătorii au fost aleși și anunțați telefonic despre pașii necesari pentru intrarea în posesia premiului. Mulțumim tuturor participanților!

Lista câștigătorilor:

1. CZIRIAC ANNA
2. POP ANDREI CATALIN
3. RADUCU LOREDANA DIANA
4. MAG ENIKO
5. KORODI GAL ERZSEBET
6. PERCA MARGARETA
7. CROITORU IOAN-PUIU
8. PARASCHIV  MARIANA
9. KOLLO GYONGYVER
10. DAN PETRU
11. PUIA IOAN-COSMIN
12. GRIGORICA IOANA-NICOLETA
13. IUHOS ILDIKO
14. GARLEANU GEORGETA
15. POSTOLACHE COSTICA

În perioada 5 octombrie – 30 noiembrie 2022, actualizează-ți datele personale și participă la tragerea la sorți pentru a câștigă unul din cele 15 vouchere eMAG în valoare de 250 lei.

Conform legislației în vigoare, procesul de actualizare sau confirmare a datelor personale, este un proces obligatoriu, iar periodic, trebuie să îți actulizezi sau să îți reconfirmi datele pentru a putea beneficia în continuare, fără restricții, de toate serviciile OTP Bank.
 

Ai trei variante prin care îți poți actualiza sau confirma datele
 

  1. Prin transmiterea formularului de actualizare date personale pentru persoane fizice completat, împreună cu o copie a BI/CI, pe care se va menționa că este “Conformă cu originalul”, semnate de ține, pe adresa de e-mail actualizaredate@otpbank.ro. Formularul va fi transmis Băncii de pe adresa personală de e-mail (nu se vor lua în considerare formulare trimise de pe adrese de e-mail a altor persoane, inclusiv cea a Angajatorului);
  2. În orice sucursală OTP Bank România împreună cu o copie după BI/CI;
  3. Prin completarea formularului pentru persoane fizice disponibil în OTPdirekt - Internet Banking (versiunea desktop);


De ce este important să îți actualizezi datele? 


În primul rând, ne dorim să ne cunoaștem cât mai bine, astfel încât să ne putem comunica reciproc informații relevante despre contractele în derulare.

În al doilea rând, pentru protecția și siguranța banilor tăi. Protejăm datele 24/24 și, în cazul în care detectăm ceva suspect în utilizarea contului tău bancar, te contactăm imediat. Într-o astfel de situație, desi nedorită, avem nevoie de numărul tău de telefon.

Și nu în ultimul rând, actualizarea datelor este o cerință legală, fiind un proces obligatoriu (poți consulta Regulamentul BNR nr 2/2019 și Legea 129/2019).

 

De ce te rugăm să nu ignori această notificare?


Prin actualizarea datelor tale personale, eviți blocarea accesului la conturile deschise la OTP Bank

Dacă nu vei actualiza datele în termenul comunicat, nu vei mai avea acces la operațiuni pe conturi (de exemplu: ordinele de plată nu vor mai putea fi acceptate și implicit procesate, nu vei mai putea efectua operațiuni cu cardul și/sau operațiuni în Internet Banking etc.). Vestea bună este că, după actualizarea datelor, vei putea efectua din nou operațiuni, fără niciun fel de restricție.

Îți mulțumim anticipat pentru efortul tău, iar dacă ai nevoie de sprijinul nostru, îți stăm la dispoziție cu plăcere, de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 - 21:00, la numărul de telefon 0800 88 22 88, apelabil gratuit din orice rețea fixă sau mobilă din România sau la numărul de telefon + 4021 308 57 10, apelabil și din străinătate, cu tarif normal.

Consultă Regulamentul campaniei.