Relaxează-ți banii la noi, nu la saltea

Campania Fresh Cash s-a încheiat. Dacă ești interesat să deschizi un depozit 100% online în lei cu dobândă avantajoasă, află mai multe detalii despre Depozitul online pentru persoane fizice.

Banii ținuți la saltea îți pot întrerupe și afecta somnul. Scapă de griji, și vino cu ei la noi. Beneficiezi de dobândă de până la 5,1% pe an pentru depozitele la termen constituite pe 12 luni, in LEI din fonduri suplimentare + bonus de 0,2% dacă le deschizi prin Internet Banking. 

Adică, ai o dobândă de până la 5,3% dacă alegi să constitui depozitul Fresh Cash prin Internet Banking.

În plus, te bucuri de comisioane ZERO de deschidere, lichidare și retragere numerar.*

Calculează-ți suma pe care o poți obține prin depozitul Fresh Cash

RON

 Mecanismul campaniei:

  • Oferta este valabilă până pe 18 iulie 2022 pentru depozitele constituite din sumele suplimentare ale clientului, calculate față de deținerile  existente în conturile curente și produsele de economisire și investiții ale OTP Bank, la data de 17 mai 2022;
  • Ofertă valabilă pentru depozitele în lei constituite pe 6 și 12 luni, pentru o sumă minimă de 1.000 lei.

Mai multe detalii despre Campanie poți găsi în Regulament.

Consultă dobânzile actuale ale depozitului Fresh Cash aici.

*Numai în cazul retragerilor de numerar provenite din depozite la termen, în ziua scadenței acestora (acest beneficiu nu se aplică în cazul depozitelor la termen cu maturitatea mai mică sau egală cu o lună).
 

Întrebări frecvente

Da, banii depuși într-un cont de economii pot fi utilizaţi oricând. Vei primi în continuare dobânda calculată pentru suma existentă în contul tău de economii.

Dobânda este calculată în funcţie de suma existentă zilnic în cont, fiind virată în contul de economii la începutul lunii următoare. Rata dobânzii este variabilă şi diferă în funcţie de tranșele cumulative.

Pentru a deschide un cont de depozit la OTP Bank ai nevoie de minimum 1.000 lei. Pentru a afla nivelul dobânzii practicate în funcţie de suma depusă şi perioada de maturitate accesează acest link.

Dobânda pentru depozite este fixă şi se aplică la suma aflată în contul de depozit pe perioada selectată.

Poţi retrage lunar dobânda pentru depozitele la termen în lei pe 6 și 12 luni cu dobândă fixă şi plata lunară a dobânzii.