close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Depozite la termen

Fundația pe care o construim astăzi este cea care ne asigură ziua de mâine. Totul este mai ușor atunci când optați pentru soluțiile noastre cu privire la depozitele la termen. Astfel, vă bucurați de un grad ridicat de flexibilitate pentru a alege combinația optimă dintre perioada de constituire, modalitatea de plată a dobânzii, precum și moneda în care doriți să economisiți.

Valute de constituire: LEI, EUR, USD, GBP, HUF

Rata dobânzii este fixă până la scadența depozitului

La scadență beneficiezi de mai multe opțiuni

Care sunt avantajele depozitelor la termen?

  • Valute de constituire: LEI, EUR, USD, GBP, HUF;

  • Rata dobânzii este fixă până la scadența depozitului;

  • Termene posibile de constituire: 1 săptămână: LEI, EUR, USD, HUF; - 2 săptămâni: LEI, EUR, USD; 1, 2, 3, 6, 9, 12, 18, 24 luni: LEI, EUR, USD; 1, 2, 3, 6, 9, 12 luni: GBP, HUF;

  • La scadență beneficiezi de mai multe opțiuni: prelungire automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii, prelungire automată fără capitalizare, lichidarea automată a depozitului.

Cum se obține un depozit la termen?

Vizitați-ne

Vă așteptăm în sucursala OTP Bank
și vom alege varianta potrivită.

Sucursale și ATM-uri

Prin telefon

Solicitați informații apelând serviciul HelpDesk la numărul de telefon
(+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse recomandate

@

Depozite cu maturitate flexibilă

Controlul total al plăților și încasărilor prin soluții flexibile.

Vreau detalii

@

Depozite structurate

Obțineți o dobândă superioară față de depozitele la termen.

Vreau detalii

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor eligibile constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii și care nu se regăsesc într-una din situațiile expres menționate în cuprinsul legii ca neintrând în categoria acestor depozite (art.3(5) din legea menționată detaliază soldurile creditoare care nu intră în categoria depozitelor definite anterior). Noțiunea de „plafon de acoperire” reprezintă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3).

Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea secțiunii „Informații pentru deponenți”, ce cuprinde inclusiv Lista depozitelor excluse de la garantare.

Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.