Depozite cu maturitate flexibilă

Depozite cu maturitate flexibilă

Fiți cu un pas înaintea tuturor. Astfel veți deține controlul încasărilor și plăților pe care le are compania dumneavoastră, iar noi vă sprijinim cu soluții adaptabile pentru domeniul de activitate pe care îl aveți. Alegeți un depozit cu maturitate flexibilă și cu termene convenabile.

Poate fi aleasă orice perioadă pentru constituirea depozitelor, fie că aveți nevoie de fonduri peste 42, 78 sau chiar 231 de zile

Puteți stabili singur scadența între o săptămână și 24 de luni pentru depozitele în LEI, EUR și USD, iar pentru cele în GPB și HUF între 1 lună și 12 luni

Dobândă fixă, avantajoasă până la scadență

Cum se obține un depozit cu maturitate flexibilă?

Vizitați-ne

Vă așteptăm în sucursala OTP Bank
și vom alege varianta potrivită.

Sucursale și ATM-uri

Prin telefon

Solicitați informații apelând serviciul HelpDesk la numărul de telefon
(+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

@

Depozite la termen

Soluții cu grad ridicat de flexibilitate pentru economiile companiei.

Vreau detalii

@

Depozite structurate

Obțineți o dobândă superioară față de depozitele la termen.

Vreau detalii

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor eligibile constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii și care nu se regăsesc într-una din situațiile expres menționate în cuprinsul legii ca neintrând în categoria acestor depozite (art.3(5) din legea menționată detaliază soldurile creditoare care nu intră în categoria depozitelor definite anterior). Noțiunea de „plafon de acoperire” reprezintă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3).

Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea secțiunii „Informații pentru deponenți”, ce cuprinde inclusiv Lista depozitelor excluse de la garantare.

Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.