close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Carduri pentru Corporații

Carduri de debit VISA Business

Simplu şi confortabil. Căutaţi mereu soluţii pentru a vă dezvolta afacerea dumneavoastră și a-i asigura succesul?

OTP Bank a lansat cardurile de debit Visa Business pentru a vă uşura evidenţa achiziţiilor firmei dumneavoastră, fără să vă preocupaţi de fiecare diurnă sau bon fiscal în parte. Astfel, vă veţi putea concentra atenţia şi energia către lucrurile care contează.
Vreau detalii

Carduri de credit VISA Business

De acum, fondurile nu mai sunt o problemă pentru că OTP Bank vă pune la dispoziţie cardul de credit VISA Business Silver. Rapid, flexibil şi cu costuri mici, acest card de credit vă ajuta să nu ratați nicio oportunitate.
Vreau detalii

Carduri de salarii

Overdraftul este o facilitate de credit pe termen scurt, acordată în mod selectiv de OTP Bank România dacă aveți un standing financiar bun și în baza căreia puteți accesa sume de bani într-o anumită limită aprobată.

Facilitate revolving, overdraftul este acordat în vederea finanţării deficitului de lichidităţi şi acoperirii nevoilor de finanţare generale ale persoanelor juridice corporate.
Vreau detalii

Acceptare carduri

Prin terminalele POS şi E-commerce la standarde internaţionale 3D Secure (Verified by VISA, MasterCard SecureCode), OTP Bank are capacitatea de a susţine afacerea dumneavoastră, atât în magazine, cât şi în e-shop-uri.
Vreau detalii

Serviciul 3D Secure

Începând cu data de 24 noiembrie 2016, îmbunătăţim securitatea plăţilor cu cardul pe Internet (E-commerce). Astfel, în momentul în care vei efectua o plată cu cardul emis de OTP Bank Romania pe Internet (E-commerce), parola “3D Secure” obişnuită, pe care o foloseşti în prezent, va fi înlocuită de o parolă dinamică, transmisă de bancă pe telefonul mobil, în momentul efectuării tranzacţiei.
Vreau detalii

Pachetul OTP POS

Cu OTP Bank este simplu să oferiți plata cu cardul clienților dumneavoastră și, în același timp, să profitați de comisioane reduse pentru tranzacțiile procesate!

La achiziționarea unui pachet OTP POS beneficiați de comision de doar 0,70%* la procesarea tranzacțiilor prin POS, iar instalarea și administrarea terminalului POS sunt gratuite.
Vreau detalii