Banking cu lipici


Câștigătorii celor doua smartphone-uri Samsung A54 5G sunt:


Minea Nicoleta
Matei Daniela

Faci match cu bankingul!?


Da, chiar asta se întâmplă. Am vrut să demonstrăm că în spatele fiecărei interacțiuni pe care o ai cu OTP Bank, este un coleg din echipa noastră. În același timp, ne-am dat seama că termenii de banking sunt uneori cam...abstracți. Așa că am creat o miniserie în stilul unui game show, în care participanții vor rezolva provocări inspirate din procese reale.

 

Episodul 1

Concurenții noștri își arată aptitudinile și încearcă să îți câștige votul.

 

Episodul 2

Cei patru se folosesc de experiențele lor cu clienții pentru a completa misiunea din procesul de actualizare a datelor.
 

Episodul 3


Poți avea și carismă și o fire analitică? Urmărește provocarea de schimb valutar și gândește-te bine cui îi oferi votul tău. 

 

Episodul 4


Iar pe primul loc este...clientul, desigur! Dă play să vezi cine a câștigat Banking cu Lipici. 

 

Ei sunt concurenții

Cătălina

Este ofițer administrare conturi, foarte prietenoasă și ar putea deține recordul mondial la cât de repede tastează. Este foarte atentă la detalii și ți-ar face cinste cu un espresso macchiato. 

Votează

Mihai

Este manager de produse digitale și e mai mereu ocupat cu ceva. Se joacă pe consolă, dar și boardgames, nu-i plac scammeri și cei care trișează la jocuri.

Votează

Ionuț

Este branch manager, optimist, un bun mediator și știe tot ce mișcă prin birou. Are o vorbă bună pentru fiecare persoană pe care o întâlnește, mai ales că e maestru la dad jokes. E fan al sporturilor de echipă și sigur te-ar lua ca jucător.

Votează

Mihaela

Este agent call center, foarte răbdătoare, zen și are o cultură generală extinsă, o poți întreba orice. Începe fiecare zi la fel de curioasă și deschisă la minte, știind că viața este despre conexiunile umane pe care le faci.

Votează

Din culisele bankingului

 

Actualizarea de date este un proces simplu, dar cu impact mare. Prin această operație se asigură o comunicare eficientă între client și bancă, se consolidează măsurile de securitate ale contului și se previn erorile de procesare a tranzacțiilor.

Schimbul valutar este un proces destul de comun, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru private banking și companii. Clienții OTP beneficiază de un curs valutar avantajos, simplu și rapid direct în aplicația SmartBank, de luni până vineri, de la 9:00 la 17:30.