x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Bun venit!

Investiţiile dumneavoastră sunt în siguranţă la OTP Bank România.

Ne bucurăm să vă anunțăm că OTP Bank România și Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) au semnat un acord pentru distribuția fondurilor de investiții în România, înlocuind astfel distribuţia fondurilor prin Bancpost SA.

 

Astfel, OTP Bank România a fost nominalizată pentru a fi distribuitorul și agentul de plată în România, iar începând cu 1 decembrie 2018, poate să vă ofere informații legate de soldul portofoliului de investiții. Orice nouă subscriere sau răscumpărare se va face prin intermediul băncii noastre.   

 

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni în țări precum Ungaria, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia și România. Pe piața locală este prezentă din 2004 și oferă servicii complete pentru persoane fizice și juridice.

 

OTP Bank România deține o experiență bogată în distribuția de fonduri de investiții și colaborează în prezent cu societăți renumite, iar fondurile distribuite sunt administrate de societăți de administrare a investițiilor domiciliate în România, precum OTP Asset Management SAI S.A. și în Luxemburg, precum: NN Investment Partners, Franklin Templeton Investments și Eurobank Fund Management Company.

 

Ce trebuie să faceți? Deschideți un cont curent la OTP Bank România, iar din data de 3 decembrie, pe baza actului de identitate, puteți să efectuaţi tranzacții cu unitățile de fond în oricare unitate OTP Bank România și să solicitaţi gratuit un raport de portofoliu.

 

Consiliere dedicată! Suntem pregătiți să vă oferim suportul necesar în această perioadă.

 

Vă oferim consiliere financiară și vă punem la dispoziție persoane cu expertiză în domeniul investițional, pentru a vă ajuta să parcurgeți cât mai ușor procesul de tranziție.

 

Scrieţi-ne la adresa contact.pb@otpbank.ro şi vă răspundem întrebărilor apărute pe parcurs.

 

În cazul în care completaţi formularul de contact şi ne furnizaţi informaţiile referitoare la numărul de telefon şi oraşul în care sunteţi localizat, veţi fi contactat de unul dintre consilierii noştri, din Bucureşti sau din ţară.

 

Dacă doriți să consultați o lista de întrebări și răspunsuri pe această temă, ele pot fi regăsite aici.

 

Vă mulţumim!

Cadru de reglementare

Pentru mai multe detalii cu privire la cadrul de reglementare a produselor și serviciilor de investiții OTP Bank România, vă rugăm accesați pagina MiFID II.

 
OTP Bank Fonduri de investiţii
administrate de OTP Asset
Management România
vreau detalii
OTP Bank Fonduri de investiţii
administrate NN
Investment Partners
vreau detalii
OTP Bank Fonduri de investiţii
administrate de Franklin
Templeton Investments
vreau detalii
OTP Bank Fonduri de investiţii
administrate de Eurobank
FMC-LUX
vreau detalii

Ai nevoie de informații
suplimentare?

Te rugăm să vezi mai jos Informații utile
 

Vă rugăm să completați formularul de contact,
și un reprezentant al băncii vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie