x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Cu un card de credit în rate poți cumpăra

ORICÂND, ORICE și de ORIUNDE! Perfect pentru cumpărăturile online sau plățile prin POS, oriunde în lume, cardul de credit în 6 rate fără dobândă este partenerul ideal pentru aventurile tale de shopping.

 

Ai 0% comision pentru tranzacțiile efectuate la orice POS sau magazin online care afișează sigla MasterCard sau VISA.

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

6 rate lunare, fără dobândă;

otp bank

Eliberare rapidă, în cel mult 4 zile de la data depunerii documentației complete și corecte;

otp bank

Poți plăti orice în rate, chiar și cumpărăturile on-line sau facturile la utilități;

otp bank

Poți utiliza cardul oriunde în România sau în străinătate.

 

Unde poți face cumpărături?

Poți cumpăra oriunde, la milioane de locații care acceptă carduri emise sub sigla MasterCard sau Visa, în țară, în străinătate sau online (comerț electronic).

 

Cum plătești?

Fie că îți plătești cumpărăturile zilnice, achizițiile mai importante sau facturile la utilități, cardul de credit în rate OTP Bank îți oferă posibilitatea să achiți TOTUL în șase rate, fără dobândă.

 

Poți obține o limită de credit de până la 15.000 lei.

 

Cum dai banii înapoi?

Plătește orice cu cardul, rambursează integral ratele lunare până pe data de 25 a fiecarei luni și beneficiezi de 0% dobândă.

 

Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, sumele rambursate regăsindu-se din nou în disponibilul contului tău.

 

Cum poți obține un card de credit în rate de la OTP Bank? 

Vino la orice unitate OTP Bank cu actul de identitate și completează cererea de emitere a cardului de credit.

Adeverința de Venit este necesară doar în cazul în care nu ai împlinit 6 luni la actualul angajator.

Cum poți folosi cât mai bine cardul de credit în rate?

Pentru mai mult control, poți activa o serie de alerte SMS care îți oferă în timp real informații cu privire la contul tău sau la tranzacțiile efectuate.

 

Odată cu emiterea extrasului de cont, îți trimitem un SMS gratuit cu suma minimă de plată, iar cu trei zile înaintea scadenței, un SMS gratuit de informare, astfel încât să poți achita la timp sumele scadente. În felul acesta, poți sta cu gândul la lucrurile mai importante din viața ta.

 

Cumpără și plătește în siguranță!

Îți oferim gratuit posibilitatea să cumperi online, în deplină siguranță, cu ajutorul tehnologiei 3DSecure. În felul acesta te bucuri de siguranță si în mediul virtual.

 

Primești Alerte SMS, de fiecare data când cardul tău este folosit pentru plăți la comercianți, retrageri de numerar, dar și atunci când introduci PIN-ul incorect sau ai fonduri insuficiente.

 

Alerta conține date exacte despre timpul, locația, suma folosită și soldul rămas disponibil după efectuarea tranzacției.

 
otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Taxe și Comisioane Adeverință de venit

 

Pentru informații privind cardul de credit, poți apela serviciul HelpDesk la numărul de telefon (+4021) 308 57 10. În afara orelor de program (de luni până vineri, între orele 8:30 si 21:00), apelurile vor fi preluate automat de către un operator specializat.

 

DAE 37.37% p.a. a fost calculata presupunând ca suma de 5.367 RON a fost acordată pe doi ani, utilizată imediat la începutul contractului și rambursată în 24 plăți lunare egale considerând dobânda anuală aplicată de 29%, rată fixă.

 

Vă rugăm să completați formularul de contact,
și un reprezentant al băncii vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie