x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Te-ai întrebat cum ar fi

ca, de fiecare dată când utilizezi cardul la cumpărături, să primești în schimb recompense memorabile? Doar cu MasterCard Rewards aceast lucru devine realitate.

 

Dacă achiți cu unul dintre cardurile MasterCard, online sau direct la comercianți, ai privilegiul de a acumula puncte și de a le transforma în premii atractive pentru tine și cei dragi. Îți oferim libertatea de a alege dintr-o gamă diversificată de produse: gadget-uri, jucării pentru cei mici, pachete spa sau zboruri cu parapanta. Fiecare punct acumulat este prețios!

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

Cumperi cu cardul MasterCard și transformi punctele primite în premii captivante;

otp bank

Alegi dintr-o paletă diversificată de produse;

otp bank

Primești un punct de loialitate pentru fiecare 20 lei cheltuiți cu orice card de credit OTP Bank MasterCard și pentru fiecare 40 lei, cheltuiți cu unul dintre cardurile de debit OTP Bank MasterCard.

 

Cum faci parte din programul MasterCard Rewards OTP Bank?

Înscrie-te la orice sucursală OTP Bank sau online prin serviciul OTPdirekt - Internet Banking și pregătește-te ca recompensele să-ți bată la usă!

 

Timpul de livrare: 10 zile lucrătoare în cazul recompenselor de tip produse, expediate prin curier; o zi lucrătoare în cazul celor de tip experiențe, expediate prin email. În situația puțin probabilă în care aceste termene vor fi depășite, te vom informa din timp.

 

Află mai multe informații despre programul de loialitate prin apel cu tarif normal, în rețeaua de telefonie fixă, la numărul de telefon 021.207.00.26, de luni până vineri, între 09.00 şi 18.00.

 

Dacă esti deja înscris in programul de recompense MasterCard Rewards OTP Bank, te poți loga aici.