x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România lansează API Sandbox

OTP Bank România a publicat versiunea de API Sandbox în conformitate cu prevederile Directivei de Plăţi Revizuite (Directiva (UE) 2015/2366) în scopul promovării inovaţiei prin colaborarea cu furnizori externi.

API-urile sunt disponibile într-un mediu de test care conţine date fictive și care permit integrarea acestora în aplicaţiile dezvoltatorilor.

 

OTP Bank România se angajează să ofere servicii convenabile şi moderne, care sunt mai uşor şi mai rapid de accesat şi sunt în concordanţă cu standardele erei digitale. Din acest motiv, a fost creat API Sandbox, un mediu sigur, creat special pentru a insipra dezvoltatorii şi pentru a le pune la dispoziţie mijloacele necesare pentru a descoperi şi testa API-urile noastre şi pentru a crea noi experienţe digitale care să permită clienţilor noştri să îşi gestioneze finanţele proprii în moduri inovative.

 

Cum funcţionează?

 

Dezvoltatorii se pot înregistra uşor completând un formular de înregistrare, încărcând un certificat valid şi conectându-şi aplicaţiile la un mediu Sandbox sigur.

 

Momentan, doar API-urile de Conturi şi Plăţi pot fi testate, dar pe viitor plănuim să extindem lista de API-uri disponibile.

 

Portalul dedicat dezvoltatorilor poate fi accesat de aici.