x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Informaţii importante privind actualizarea datelor

 

Bucureşti, 1 octombrie 2018: Având în vedere prevederile legale privind actualizarea datelor minime obligatorii și alinieriea la legislația naționala în vigoare, OTP Bank Romania vă invită să răspundeţi invitaţiei de actualizare a datelor personale obligatorii sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali, pentru a putea beneficia în continuare de serviciile OTP Bank România.

 

CE DATE TREBUIE ACTUALIZATE?

Pentru clienţii persoane juridice este necesară actualizarea datelor referitoare la: sursa fondurilor, identitatea beneficiarului real, structura acționariatului, adresa sediului social, numărul de telefon, datele împuterniciților/reprezentanților legali, astfel incât, la data efectuării operațiunilor, acestea să fie înregistrate în baza de date a Băncii.

 

Pentru clienţii persoane fizice este necesară actualizarea datelor personale referitoare la: angajator/ocupaţie, sursa fondurilor, număr de telefon, adresa de email sau act de identitate.

 

CUM POŢI ACTUALIZA DATELE?

În orice sucursală OTP Bank România, prin completarea acestui formular (pentru persoane fizice) sau a acestui formular (pentru persoane juridice).

 

CE SE ÎNTAMPLĂ ÎN CAZ CONTRAR?

 În situația în care nu veţi raspunde invitaţiei noastre de a vă prezenta la sediul nostru în vederea actualizării datelor, Banca își rezervă dreptul de a refuza efectuarea operațiunilor, începând cu data de 05.11.2018 (pentru persoane juridice) şi 05.12.2018 (pentru persoane fizice).

 

În situația în care, aţi actualizat deja datele minime obligatorii, vă mulțumim anticipat.

 

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de a raspunde cât mai rapid cererilor dumneavoastră de actualizare de date şi ne cerem scuze pentru eventuale inconvenienţe legate de accesul conturilor OTP Bank România.

 

Ne puteţi contacta la numărul de telefon 0800 88 22 88 (Call-Center).