x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Ai luat deja startul? Continuă să faci ceea ce iți place, iar noi te susținem cu un pachet de beneficii pe măsură. Dacă ai un start up înființat de maximum 12 luni avem pentru tine beneficii epice, cu costuri ZERO în primele 12 luni*.

 

În situaţia în care nu ai cont deschis la OTP Bank România, îţi punem la dispoziţie prin platforma www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid  un pachet de produse şi servicii, specific activităţii tale tranzacţionale.

La început, afacerea ta are nevoie de un impuls pentru a se dezvolta, iar OTP Bank Romania îți oferă Pachetul Startup HERO, adresat clienților start-up care dețin cont curent deschis la OTP Bank de maximum 2 luni!

Astfel, după răspunsul online la câteva întrebări, poţi beneficia de o serie de avantaje oferite în cadrul pachetului Startup HERO:

otp bank

Comision de administrare ZERO pentru un număr nelimitat de conturi, indiferent de valuta în care au fost deschise;

otp bank

Abonament gratuit pentru serviciul Internet Banking&SmartBank&Contact Center, pentru un utilizator;

otp bank

Emitere și administrare gratuită în primul an pentru cardul de debit;

otp bank

Comision ZERO pentru plățile în lei intrabancare efectuate prin Internet Banking și SmartBank pe toată durata de valabilitate a pachetului;

otp bank

Comision ZERO pentru plățile în lei interbancare efectuate prin Internet Banking și SmartBank (cu excepția comisioanelor ReGIS/SENT);

otp bank

Comision ZERO pentru depunerile de numerar (lei/valuta);

otp bank

Comision ZERO pentru încasările intrabancare și interbancare prin virament, în conturile curente;

otp bank

Comision zero pentru plăți și remitere la încasare cecuri barate și bilete la ordin;

otp bank

Serviciul Notificări PUSH – gratuit pentru un utilizator;

otp bank

Creare magazin online – Soldigo.

 

Crearea magazinului online-Soldigo vă oferă:

  • 50% discount la plata abonamentului anual aferent facilităţii Soldigo,în cazul în care se optează pentru un număr de 699 ori 999 de produse şi 6 imagini/produs. După primul an, aveţi posibilitatea fie de a achita abonamentul, tot anul menţinându-se discount-ul de 50%, fie de a opta pentru plata lunară, discount-ul fiind de 20%.

 

 

 

OTP Bank îţi sporește șansele de reușită şi îţi asigură mobilitate, confort şi securitate!

 

*la aniversarea anuala, facem transferul automat la pachetul de produse si servicii Smart Business cu optiunea Eficient, oferindu-ti astfel tot ce ai nevoie in activitatea tranzactionala, la costuri reduse, pentru a fi cu un pas inaintea tuturor.