Am pus necesitățile financiare

ale companiei dumneavoastră pe primul plan atunci când am hotărât să semnăm acorduri de colaborare cu FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri), FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A.) și Banca de Export – Import a României - EximBank.

 

Cu ajutorul acestor parteneri de finanțare, OTP Bank vă oferă acces la garanții suplimentare oferite de cele trei instituții. În plus, având o structură operațională flexibilă și o rețea în dezvoltare, colaborarea cu oricare dintre cei trei parteneri contribuie la finanțarea proiectelor companiei dumneavoastră.

 

Adiţional, menţionăm că în baza Acordului Plafon de Garantare IMM încheiat cu EximBank, oferim clienţilor IMM accesibilitate la noi instrumente de garantare emise de EximBank, care să faciliteze accesul la produsele de finanţare pentru susţinerea activităţii curente şi realizarea proiectelor investiţionale, garanțiile putând fi contractate în sumă de maximum 1.5 milioane lei.

Ce avantaje vă oferă acest parteneriat?

otp bank

Răspuns rapid   complet şi profesionist din partea partenerilor noștri, la orice solicitare din partea clienților;

otp bank

În cazul în care doriți să accesați un credit de valoare mai mare, partenerii noștri garantează în proporție de maximum 80% creditele pe care le acordăm;

otp bank

Acces la consultanță de calitate și soluții pentru afacere din partea specialiștilor OTP Bank.

Împreună cu cei trei parteneri de finanțare, OTP Bank contribuie la finanțarea continuă a proiectelor dumneavoastră.