x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Serviciul OTPDirekt – Notificări Push/ Alerte SMS

vă pune la dispoziție alerte diferite, în funcție de informația pe care doriți să o primiți. Astfel, puteți primi notificări ori de câte ori situația dumneavoastră financiară se modifică. 

Soldul contului 

Vă informăm la începutul zilei care este soldul contului ales (cont curent, de economii, de card) și veți ști cum să planificați disponibilitățile. Puteți opta pentru o informare periodică: zilnic, săptămânal sau lunar.

Control Cont

Primiți o alertă cu prilejul oricărei plăți sau incasări din / în contul dumneavoastră sau doar atunci când suma tranzacționată depășește un anumit prag, pe care îl puteți alege. Fiecare alertă vă transmite care este noul sold disponibil al contului pe care a avut loc tranzacția de debitare / creditare.

Control Card Bancar

Se trimite o alertă de fiecare dată când cardul sau subcardul dumneavoastră este folosit pentru: plăți la comercianți, retrageri de numerar, dar și atunci când introduceți PIN-ul incorect sau nu aveți fonduri suficiente. Alerta conține date exacte despre timpul, locația, suma folosită și soldul rămas disponibil după efectuarea tranzacției.

Curs BNR

Vi se transmit cotațiile BNR zilnic (Luni-Vineri), imediat după ora 13:00 (pentru principalele valute: EUR, USD, CHF, GBP, HUF). Cotațiile transmise sunt cele care vor fi valabile pentru următoarea zi bancară.

Scadență Depozite

Primiți o alertă cu 3 zile lucrătoare înainte ca depozitul să ajungă la scadență, indiferent de tipul depozitului sau de opțiunea la scadență a acestuia. Alerta conține informații cu privire la: suma depozitului, alias-ul contului de depozit, dobânda, opțiunea la scadență și data de scadență.

Popriri 

Începând cu ora 19:00, primiți o alertă în cazul în care contul vă este poprit. Alerta conține informații cu privire la: suma popririi, valuta popririi și numărul dosarului.

otp bank

Aveți nevoie de
mai multe detalii?

Citiți informațiile din documentele pdf. pe care le puteți descărca sau contactați-ne și vă vom răspunde la toate întrebările.

Taxe și comisioane OTPdirekt Termeni și condiții OTPdirekt tip A Termeni și condiții OTPdirekt tip B
 

Vă rugăm să completați formularul de contact,
și un reprezentant al băncii vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie