OTP Bank

SMS Értesítések

Az OTPdirekt – SMS-Kontroll szolgáltatás segítségével  valós időben értesülhet a számláit érintő terhelésekről…
bővebben
OTP Bank

SmartBank

Az OTPdirekt SmartBank szolgáltatással  közvetlenül az okostelefonján ellenőrizheti cége pénzügyi helyzetét és indíthat tranzakciókat.…
bővebben
OTP Bank

Contact Center OTP Bank

Mostantól egyszerű telefonhívással  hozzájuthat a számlával kapcsolatos információkhoz!   Az OTP Bank Contact Center szolgáltatás…
bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Stratégiai együttműködés az OTP Bank Romania és az Európai Beruházási Bank között: 25 millió euró a KKV-k támogatására

Az OTP Bank Romania számára 25 millió euró értékű hitelvonalat nyújt az Európai Beruházási Bank, a felhasználás célja a kis- és középvállalkozások, középvállalatok, valamint a közszféra entitásainak, valamint a fiatalok munkapiacon történő elhelyezkedésének támogatása. A végső kedvezményezettek számára nyújtott támogatások a befektetések, valamint a forgótőke finanszírozására vehetőek igénybe 10 éves futamidőre az EU célkitűzéseivel összhangban.

bővebben

Promóciós ajánlat az OTP Bank Romania POS számlacsomagjára

Az OTP Bank Romania új promóciót hirdet a jogi személyek számára, a POS számlacsomagra: 50% kedvezmény a feldolgozási jutalék árából 6 hónapig, valamint ingyenes számlacsomag 3 hónapig az e-commerce ügyfelek számára.

bővebben

Díjazták az OTP Bank Romania internetbank szolgáltatását

Az OTP Bank Romania által kifejlesztett OTPdirekt – internetbank szolgáltatás chat és valós idejű támogatás funkciója elnyerte a Best Use of Technology díjat a Romanian Contact Center Awards gálán.

bővebben

60%-a a svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleknek elfogadta az OTP Bank által nyújtott átváltási ajánlatot

A svájci frank (CHF) alapú hitelek konverziós programjának határideje előtt három héttel az OTP Bank Romania svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleinek 60 százaléka (több mint 6000 ügyfél) elfogadta az átváltási ajánlatot, 96 százalékuk a hitel nemzeti valutára történő átváltását választotta.

bővebben

Sucursale & ATM-uri

Agenția Drumul Taberei OTP Bank România

Str. Brașov, nr. 26, bl. 718
Telefon: +4021 402 50 93  
Fax: +4021 308 52 14  

Asistență financiară gratuită (OTP Mentor)

Orar astazi: 09:00–17:30