x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az Internet Bank 

Electronic RM platformján ingyenesen tájékozódhat a hiteléről és bármikor ellenőrizheti, hogy van-e lejárt tartozása (hátraléka).

 

Sőt, megtekintheti a számlaterhelési eszközökre (pl. csekkek, váltók, saját váltók) befolyt összegeket, a beszállítók javára kiállított és befogadott számlaterhelési eszközöket, és közvetlenül kérheti, illetve utasíthatja el a hitel futamidejének meghosszabbítását, amennyiben rulírozó hitelről van szó (pl. hitelkeret).

 

Továbbá beállíthatja az internetes platformra vagy mobiltelefonra SMS-ben érkező azon értesítéseket, amelyek a hitelhez kapcsolódó fizetési kötelezettségekre (törlesztő részlet, kamatok, megbízások), valamint a hitel lejártára és a betétek esedékességére vonatkoznak.

Előnyök

otp bank

Valós idejű információk, anélkül, hogy telefonon fel kellene vennie a kapcsolatot a bank munkatársával;

otp bank

Megelőzi a kamatok és a hiteltörlesztés befizetésének esetleges késését;

otp bank

Javul a vállalata likviditás-kezelése;

otp bank

A banki elemzéshez szükséges dokumentumok időben történő benyújtása a hitel meghosszabbítása (főként a rulírozó hitelé) vagy átütemezése érdekében, abban az esetben, ha fizetési nehézségei támadnak;

otp bank

Hatékonyabbá teszi a társaság tevékenységét;

otp bank

Mérsékli a telefonszámlát;

otp bank

Az Internet-bank platformjára küldött értesítések díjmentesek, vállalata csak a mobiltelefonra egyidejűleg küldött SMS értesítések szokásos díját fizeti.