x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank az Ön vállalkozását 

az üzletekben és az e-boltokban is támogató, a 3D Secure (Verified by VISA, MasterCard SecureCode) nemzetközi standardnak megfelelő POS és E-Commerce terminálokkal rendelkezik. Ezen túl, a VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro kártyák szélesebb körű elfogadásával az Ön termékei és szolgáltatásai is szélesebb vásárlói rétegek számára válnak elérhetővé.

 

Az azonnali azonosítást biztosító rendszer zökkenőmentes kártyás fizetést tesz lehetővé.

 

A szolgáltatás igénylésének menetét leegyszerűsítettük, hogy minél gyorsabban érhesse el a POS és E-commerce szolgáltatásainkat. Továbbá biztosítjuk, hogy az üzletben történt kártyás tranzakciót a POS vagy az E-commerce napi zárását követő 24 munkaórában jóváírjuk.

 

A POS terminálon vagy az E-commerce rendszerben végzett műveletek engedélyezéséért, lebonyolításáért és jóváírásáért az OTP Bank jutalékot számol fel, amelynek mértéke függ a tranzakciók folyószámlára érkező ellenértékétől.

 

Emellett a bank kedvező díj ellenében telepíti és havi rendszerességgel karbantartja a webáruházak internetes kártyaelfogadási rendszerét is.

Ingyenes szolgáltatások

Felmérések szerint Romániában a betéti és hitelkártyák elfogadása növekvő tendenciát mutat. E tényből megértettük, hogy Ön is igényt tarthat ezekre a fizetőeszközökre, ezért a szolgáltatás alábbi összetevőit díjmentesen kínáljuk:

 

  • a kártyatranzakcióhoz szükséges POS terminál telepítése és használata;
  • a POS terminálon és az internetes kártyaelfogadási rendszeren keresztül bonyolított fizetésekkel kapcsolatos bevezető oktatás, amennyiben erre igényt tart;
  • a munkavállalók oktatása a készpénzt helyettesítő fizetőeszközökkel kapcsolatos csalások megelőzése és megakadályozása érdekében;
  • a POS terminál használatához szükséges fogyóeszközök, például hőpapírtekercsek biztosítása;
  • a VISA és a MasterCard kártyák elfogadását jelző matricák;
  • Help Desk és telefonos támogatás a POS terminál és az internetes kártyaelfogadási rendszer használatával kapcsolatban;
  • a kártyaelfogadási műveletekre vonatkozó tanácsadói szolgáltatás.

 

Milyen előnyöket nyújt ez a termék?

otp bank

Magasabb értékesítésekből és szolgáltatásokból származó bevételek;

otp bank

Biztonság iránti elkötelezettsége erősíti vállalkozása üzleti hitelét;

otp bank

Az eladott termékek, illetve a nyújtott szolgáltatások ellenértéke közvetlenül vállalkozása folyószámlájára érkezik;

otp bank

A nemzetközi biztonsági szabványoknak megfelelő fizetést lehetővé tevő korszerű és felhasználóbarát szolgáltatásával lehetősége nyílik a vásárlói kör bővítésére;

otp bank

Részvétel a VISA, a MasterCard és az OTP Bank által szervezett reklámkampányokban a bankkártyás fizetések bevételének növelése érdekében.