x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Tudjon meg többet az új, dinamikus 3Dsecure jelszóról!

2016. november 24-től tovább fejlesztjük az online kifizetések (E-commerce) biztonságát. Ezért az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával végrehajtott online kifizetések alkalmával (E-commerce) a jelenleg használt 3D Secure jelszót felváltja egy dinamikus jelszó, amelyet a bank közvetlenül az Ön mobiltelefonjára küld majd a tranzakció pillanatában. Gyakorlatilag egyszeri dinamikus jelszót fog majd használni minden online kifizetéskor, amelyet díjmentesen SMS-ben kap meg arra a telefonszámra, amelyet a bankkártya kibocsátásakor került a bank nyilvántartásába. .

Az automatikus / rendszeres online kifizetések (pl. előfizetések, fix periódikus kifizetések stb.) esetében továbbra is szükséges az eredeti 3D Secure jelszó, amelyet a szolgáltatás aktiválásakor állított be. Ezáltal november 24-től kezdődően az bankkártyával végrehajtott online kifizetések a következőképpen történnek:

  • Véglegesítse a megrendelést és hajtsa végre a kifizetést az OTP Bank által kibocsátott bankkártyájával;
  • SMS-ben telefonjára megkapja a jelszót, amely 10 percig érvényes. A jelszó lejárta után újra kell kezdenie a kifizetést;
  • Írja be a jelszót és véglegesítse a kifizetést.

Annak érdekében, hogy valóban biztonságos körülmények között végezhessen online kifizetéseket bankkártyájával, bizonyosodjon meg, hogy a bank nyilvántartásában az Ön aktuális telefonszáma szerepel. Amennyiben szükséges, frissítheti adatait az ÜZENETEK menüben (küldje el üzeneteben a helyes telefonszámot) vagy keresse fel az OTP Bank Romania bármelyik bankfiókját vagy hívja a 0213085711-es telefonszámot.

Az OTP Bank a 

3DSecure technológia révén ingyenes lehetőséget nyújt teljes körű biztonságban végrehajtott internetes vásárlásokra.

 

A 3DSecure azon bankkártya tulajdonosok azonosítására szolgáló szabvány, akik interneten hajtanak végre ügyleteket. Így a tranzakció alatt a kártyabirtokos saját biztonsága érdekében jelszó segítségével azonosíthatja magát. A MasterCard kártyák biztonsága érdekében a MasterCard Secure Code rendszer, illetve a VISA kártyák védelmére a Verified by VISA rendszer működik.

 

Milyen előnyöket nyújt Önnek? 

otp bank

Fokozott biztonság és kényelem a virtuális környezetben végrehajtott ügyletekre;

otp bank

Ingyenes hozzáférés;

otp bank

Nagyobb megbízható kereskedői kör a 3DSecure protokollt alkalmazók növekvő számának köszönhetően.

Fontos!

Nem minden virtuális bolttal rendelkező kereskedő/honlap nyújt 3DSecure technológiával ellátott biztonságos elektronikus kereskedelmi lehetőséget. Amennyiben aktiválta a 3DSecure szolgáltatást, csak akkor hajthatja végre az azonosítást, ha a fizetés pillanatában megjelenik a Verified by VISA és/vagy MasterCard Secure Code nemzetközi kártyatársaságok logója.

 

 

 

  • Ne írja be a bankkártya számát addig, amíg nem győződött meg az ügyletet illető információk: ár, szállítási határidő helyességéről;
  • A bankkártya PIN kódját semmilyen körülmények között ne írja be, még akkor sem, ha erre külön mező jelenik meg;
  • Az OTP Bank nem felelős az általa kibocsátott bankkártyák által Romániában és/vagy külföldön az online kereskedőknél végrehajtott ügyletekért;
  • Sürgős esetben vegye fel a kapcsolatot a ROMCARD S.A. Kártyafeldolgozó központjával a 021 402 00 29 telefonszámon vagy e-mailben a  frontoffice@romcard.ro címen.