x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank beruházási hitelt kínál, 

a termék kifejezetten a beruházási tevékenység finanszírozását szolgálja, kiegészítendő a saját forrásokat, akár a teljes beruházási tevékenységhez, akár bizonyos beruházási célokhoz (projektekhez).

 

A hitel a beruházás teljes összegének legfeljebb 90%-a (áfa nélkül) lehet, akkor érheti el a 100%-ot, ha európai támogatásban részesül és ebből utólag visszatérítheti a hitel egy részét. Amennyiben nem rendelkezik az áfa megfinanszírozásához szükséges forrásokkal, a bank ilyen célú hitelt is nyújthat.

 

Az OTP Bank Romania rövid-, közép- és hosszú távú beruházásokat finanszíroz, a futamidőt a hitel értéke és célja, a beruházás komplexitása, a vállalkozás szükségletei, a források és a visszafizetési képesség függvényében állapítjuk meg.

 

A finanszírozás történhet áthidaló hitel formájában is, rövid- vagy középtávú lejárattal, amennyiben az esedékesség napjáig generált készpénzforgalom elégtelen a banki kötelezettségek teljesítéséhez.

 

Az áthidaló hitel visszatérítése a következő forrásokból történhet:

  • az eredetileg projekthitelként nyújtott áthidaló hitel refinanszírozásával (projektfejlesztéshez kapcsolódó beruházási hitel);
  • az áthidaló hitellel finanszírozott aktívumok eladásából származó bevételek;
  • az áthidaló hitelt igénybe vevő társaság részvényeseitől / szponzoraitól származó források;
  • Európai alapok.