Mi minden ügyfelünket megünnepeljük! Igen bizony, önt is!

Câștigătorii campaniei Ziua Internațională a Experienței Clienților 

1.      Burnar Ciprian Ionut
2.      Alexandru Viorica Elena
3.      Cristea Sergiu
4.      Toth Raluca
5.      Szabo Eniko


Ígérjük, hogy számunkra az év minden napja az ügyfélélményről szól majd a továbbiakban is.

Önnel ünneplünk az ügyfélélmény nemzetközi napja alkalmából.

Jelentkezzen az "Ügyfelek napja" kampányra, és megnyerheti az 5, egyenként 5000 lej értékű eMag vásárlási utalvány egyikét. Nincs más dolga, mint aktív OTP Bank ügyfélként töltse ki az alábbi űrlapot október 3. 10:00 óra és október 5. 23:59 óra között. Ne feledje elolvasni a kampány szabályzatát, amelyet itt talál.
 

 

Mit ünneplünk az ügyfélélmény nemzetközi napján?


A Nemzetközi Ügyfélélmény Nap, a CX Day, vagy ahogyan mi szeretjük használni, az Ügyfelek napja, tökéletes alkalom annak megmutatására, mit tartunk fontosank az önnel fenntartott kapcsolatunk során. Ez a nap a mi pozitív interakciónkról szól, arról, hogy megtapasztalja az előnyeit az OTP Bank által az ön igényeire szabott termékeknek és szolgáltatásoknak.

A kampány menete


Az ügyfélélmény nemzetközi napján még egy oka van arra, hogy igazán felszabadult legyen. Sorsolással megnyerheti az 5 darab, egyenként 5000 lej értékű eMag vásárlási utalvány egyikét.

Mit kell tennie ahhoz, hogy nyerjen?

  • Ha szeretne részt venni a sorsoláson, csak regisztrálja a családnevét, a keresztnevét és a telefonszámát az alábbi űrlap segítségével.

  • A kampány október 3. és 5. között zajlik, míg a nyertesek kihirdetése október 16-án történik.

  • Azon OTP Bank ügyfelek regisztrálhatnak, akik október 4-én, valamint a sorsolás napján, október 12-én aktív ügyfélnek számítanak. Aktív ügyfélnek számít, ha legalább egy folyószámlával rendelkezik, és végrehajtott legalább egy tranzakciót az elmúlt 6 hónapban.