A kampány véget ért. Köszönjük az érdeklődést!

Ossza meg velünk véleményét!
 

Mindig figyelembe vettük ügyfeleink véleményét, és alkalmazkodtunk az igényeikhez. Köszönjük a hűségét és a bizalmát, amit első perctől nekünk ajándékozott.


Önöket meghívjuk, hogy vegyenek részt ezen a felmérésen
 

Ez a felmérés segít nekünk jobban megérteni az Ön pénzügyi igényeit és elvárásait.
Kérjük, szánjon 3 percet az idejéből a kérdőív kitöltésére, és nevezzen be a sorsolásba, amelyen egy 2000 lej értékű ajándékutalványt nyerhet.

A részletes információkért a részvételi jogról és a kampány lefolyásáról kérjük, tekintse meg a kampány szabályzatát.
A kampány időtartama: 2024. március 7. - március 21.

A válaszok elmentéséhez, kérjük, adja meg a bankkal való kapcsolattartása során közölt adatokat

Hozzájárulás direkt marketing célú adatfeldolgozásra/profilkészítésre


Az OTP Bank Románia (a továbbiakban Bank) személyes adatok kezelőjeként felhasználhatja az ön személyes adatait (vezeték- és keresztnév, telefonszám, e-mail cím) direkt marketing célokra, beleértve a Bank által végzett piackutatási tevékenységet, vagy az ügyfelek elégedettségét mérő kampányok keretében elvégzett marketing célú profilalkotást a pénzügyi és banki igények felmérése, az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék- és szolgáltatástípusokra vonatkozó ajánlatok nyújtása, a Bank promóciós kampányaihoz kapcsolódó kereskedelmi kommunikáció javítása, a Bank vagy az OTP Csoport tagvállalatai, illetve a Bank partnerei által kínált termékek és szolgáltatások, hírek, események, valamint a Bank tevékenységének bemutatása céljából, a piaci preferenciák és tendenciák jobb megismerése, valamint a Bank, az OTP Csoport tagvállalatai és/vagy a Bank partnerei által kínált termékek és szolgáltatások felülvizsgálata, fejlesztése és minőségének javítása érdekében (az OTP Csoportról, valamint a Bank partnereiről részleteket a www.otpbank.ro honlapon olvashat).


A Bank kizárólag az Ön hozzájárulása esetén kezeli a személyes adatait direkt marketing célokra, beleértve a Bank (közvetlenül a Bank által nyújtott és/vagy az OTP Csoport tagvállalatai vagy a Bank partnerei által közvetített) termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos piackutatási tevékenységek, valamint az ügyfelek elégedettségét mérő kampányok keretében végzett marketing célú profilalkotást is.


Felhívjuk figyelmét, hogy bármikor visszavonhatja a direkt marketing vagy profilalkotás céljából adott hozzájárulását anélkül, hogy ez bármilyen módon hátrányosan érintené. A jogszabályok szerint a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás visszavonása előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Amennyiben visszavonja hozzájárulását, biztosítjuk, hogy személyes adatait a továbbiakban nem használjuk fel, de a Bank továbbra is küldhet Önnek értesítéseket és információkat a hozzájárulásának visszavonása időpontjában igénybe vett termékekkel/ szolgáltatásokkal kapcsolatban, de nem direkt marketinggel vagy profilalkotással kapcsolatos célokból.
Ha vissza szeretné vonni hozzájárulását a személyes adatainak direkt marketing vagy profilalkotás céljából történő feldolgozásához, kérjük, látogasson el bankfiókjainba, vagy írjon levelet az office@otpbank.ro e-mail címre, vagy használja a www.otpbank.ro honlap Kapcsolat menüpontjában közzétett további elérhetőségeinket.

Tájékoztatjuk, hogy a direkt marketing célú adatkezelésre, beleértve a marketing célú profilalkotást vagy az ügyfelek elégedettségének mérését végző piackutatásokat is, az OTP Bank Romániával fennálló szerződéses kapcsolat időtartama alatt, valamint az annak megszűnését követő 1 évben kerül sor. Amennyiben visszavonja hozzájárulását a direkt marketing tevékenységhez, az OTP Bank Románia a továbbiakban nem kezeli ilyen célokra az Ön adatait.

Beleegyezem, hogy a bank személyes adataimat marketing és profilakotás céljából feldolgozza