Szeretné, ha személyes tanácsadónk 

személyre szabott szolgáltatást nyújtana Önnek, vagy szeretne olyan szolgáltatásokat és termékeket, amelyek kifejezetten az Ön igényeihez, érdekeihez és elvárásaihoz igazodnak? Az OTP Bank legfontosabb ügyfelei számára dolgozta ki a Private Banking szolgáltatást.

 

Több mint 15 éve nemzetközi szinten, akárcsak a romániai banki piacon, kiemelt szolgáltatásokkal különleges bánásmódban részesítjük az OTP Bank legfontosabb ügyfeleit. A Private Banking, banki megoldások összességeként, a magas készpénzállománnyal rendelkező ügyfelek preferenciális hozzáférését biztosítja az OTP Bank termékeihez és szolgáltatásaihoz.

 

A világ egyik vezető pénzügyi szaklapja, a Euromoney, a  2011-ben az OTP Private Bankinget találta Magyarország és Ukrajna legjobb privát banki szolgáltatójának.

 

 

 

Milyen előnyöket nyújt Önnek?

otp bank

Magas színvonalú szolgáltatások: Titoktartás, biztonság, kényelem és hatékonyság a Private Banking szolgáltatás kiemelkedő jellemzői. Ezek optimális kombinációja lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek a személyre szabott kedvezménycsomagotkínáljunk . Ugyanakkor partnereink exkluzív feltételek mellett széleskörű 

otp bank

Személyes tanácsadó: Tapasztalt, megbízható és alapos pénzügyi ismeretekkel rendelkező személyes tanácsadóink ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködésre felkészült szakemberek.

otp bank

Titoktartás: A személyes tanácsadó teljes diszkrécióval kezeli az Öntől kapott információkat, a banki titoktartás legszigorúbb feltételeinek betartása mellett.

otp bank

Kényelem:Pénzügyeit kényelmes környezetben és hatékony gyorsasággal intézzük: előny a tranzakciók lebonyolításánál, a kérelmek elbírálásánál vagy a termékek és szolgáltatások kínálatánál; az ügyintézés a Private Banking fiók kifejezetten az üzleti partnerekkel való találkozásokra kialakított konferenciatermeiben, diszkrét környezetben folyik; a személyes tanácsadó figyelemmel követi a számlákat, és kérésre az ügyfelet munkahelyén is felkeresi. 

Miért Private Banking?

 

  • Megtakarítási és befektetési megoldások: A pénzügyi tanácsadás alapján személyre szabott, az ügyfél biztonsági és teljesítményi igényeinek megfelelő portfóliót dolgozunk ki . A befektetési szakemberek által ajánlott széleskörű lehetőségek minden megtakarítási igényt kielégítenek optimális feltételek mellett.
  • Hitelek: Használja ki elsőbbségét az OTP Bank által nyújtott hitelezési megoldások kiválasztásánál. Személyes tanácsadója folyamatosan támogatja Önt a dokumentáció összeállításában. A hitelezési megoldások széles kínálatából választhat: folyószámlahitel és hitelkártyák vagy jelzálog-, illetve jelzálog nélküli hitelek. 
  • Bankkártyák: A Visa Gold és MasterCard Platinum kártyákkal szabadon fizethet bárhol a világon, kereskedelmi elfogadóhelyeken vagy az interneten. Számos kedvezményben részesül: díjmentes készpénzfelvétel, külföldön érvényes ingyenes utazási balesetbiztosítás, exkluzív kedvezmények a MasterCard Elite program keretén belül, MasterCard Business Lounge belépő az Henri Coandă repülőtéren stb. 
  • OTPdirekt – Internet Bank és SMS-Kontroll: Az OTPdirekt szolgáltatás segítségével, bárhol és bármikor biztonságban hajthat végre tranzakciókat interneten vagy telefonon és folyamatosan tájékozódhat számláiról. A Private Banking ügyfél soron kívüli kiszolgálást élvez az OTPdirekt – Contact Center hívásakor. 
  • Értékmegőrzés: Aggodalmaira a magas színvonalú Private Banking szolgáltatások nyújtanak megoldást, mivel az OTP Bank két bukaresti fiókjában lehetősége van biztonságban elhelyezni értékeit. Előnyös költségek mellett bérelhet széfeket.
  • Piaci elemzések: A világgazdasági folyamatok ismeretében az OTP Bank közgazdászai lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a piacelemzéseket megismerésével a legjobb megoldásokat válasszák megtakarításaikkal és befektetéseikkel kapcsolatos döntéseikkel. A piaci elemzések letölthetők itt.

 

Készséggel válaszolunk ügyfeleink kérdéseire. Kérjük, az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot. Kiemelt diszkréciót biztosítunk.

 

OTP BANK ROMÂNIA S.A. - Private Banking
Dacia út 83
Tel: +40 37 250 30 00
Fax: +40 21 314 26 65
Call Center: +4021 308 57 27
E-mail: contact.pb@otpbank.ro