close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Oktatáshoz való jog

OTP Bank Románia Alapítvány

A 2014-ben létrehozott OTP Bank Románia Alapítvány (korábbi nevén Oktatáshoz való jog Alapítvány) az OTP Bank Románia legfontosabb társadalmi felelősségvállalási programja. Az Alapítvány működése során jelentős oktatási projektekből álló portfóliót épített, amely négy fő tevékenységi körre épül: pénzügyi oktatás, gyermekek számára kidolgozott programok, pályaorientáció és stratégiai partnerségek a helyi egyesületekkel és civil szervezetekkel.

Az OTP Bank Románia Alapítvány az aktív generációk igényeihez igazított modern oktatás úttörője. Az Alapítvány az értékes képzési tartalmakkal, valamint a hiteles tanulási élménnyel következetesen hozzájárul a romániai oktatás átalakításához.