close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Adományozz 3,5%-ot

TÁMOGASS bennünket!

Utalhatok lájkokat Facebook oldalamról a bankszámlámra?

A pénzügyi nyelvezet néha idegennek tűnik. Bár naponta beszélünk a „pénzről”, sok fiatal nem érti pontosan a pénz körforgását a mindennapi életünkben, hogyan kell kezelni, hogyan segíthet a bank a megtakarításban, vagy akár hogyan lehet hitelt igényelni. A pénzügyi ismeretek hiánya negatívan befolyásolhatja életünket, amikor szembesülünk a gazdasági valósággal. 

Most segíthetsz ebben! Támogasd a pénzügyi oktatást, és kínáld fel jövedelemadód 3,5 százalékát az OTP Bank Románia Alapítvány május 25-ig.

Támogasd a pénzügyi oktatást, a fiatalok és a saját jövőd érdekében!

Amennyiben az OTP Bank Románia Alapítvány részére szeretné irányítani jövedelemadója 3,5%-át, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Töltse le az Alapítvány adataival kitöltött űrlapot.

  • Töltse ki saját adataival, és írja alá.
    A 3,5% kiszámításával nem szükséges fáradoznia, ez a Pénzügyi Hivatal feladata.

  • Nyújtsa be a lakcíméhez tartozó Pénzügyi Hivatalnál az űrlapot.

  • Oktatási projektünk mérföldkő lehet gyerekeink és saját életünkben! Ajánlja fel jövedelemadója 3,5%-át!