close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

ESG vállalások

ESG vállalások: természetes lépés a bank átalakulási folyamatában

Az OTP Bank Románia 2019-ben ambiciózus organikus növekedési célokat és széles körű változási folyamatokat magába foglaló átalakítási útra lépett.
 
ESG vállalások: természetes lépés a bank átalakulási folyamatában
 

Az ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) alapelvek a bank átalakulási folyamatának természetes lépéseként kerültek meghatározásra azzal a céllal, hogy a fenntarthatósági szempontból legjobbnak számító gyakorlatok szervezeti integrálása megvalósuljon.
 
Lépésről lépésre arra törekszünk, hogy pénzügyi szolgáltatóként, munkáltatóként és társadalmi szereplőként felelős és átlátható tevékenységünkkel járuljunk hozzá az egészséges, alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé való kiegyensúlyozott átmenethez, ösztönözzük munkavállalóink és ügyfeleink felelős magatartását, valamint növeljük tevékenységünk pozitív társadalmi hatását.

Tekintse át itt az OTP Bank Románia által kidolgozott ESG stratégia elemeit.