Társadalmi szerepvállalás

close

Tájékoztatjuk, hogy 2020. november 23. és 2020. december 31. között az összes OTP bankfiók hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. További részletek itt.

Társadalmi szerepvállalás

OTP Bank tevékenység

Hiszünk a változásban és a tettvágy erejében, egy olyan világban, ahol a jótetteknek helye van. Sokat tehetünk azokért, akik nálunk kevésbé szerencsések, és közelebb hozhatjuk őket mindazon jogokhoz, amelyek számunkra már természetesek.
Bővebben

Jog az oktatáshoz

A fiataloknak szükségük van arra, hogy megismerjék a pénz értékét és a támogató pénzügyi források működését. A gazdasági kontextus és a friss tanulmányok alapján kijelenthető, hogy Romániában a pénzügyi ismeretek szintje nem éri el az átlagot sem. E tény szükségessé teszi a fiatal generációk pénzügyi ismereteinek bővítését. Ez egy olyan küldetés, amelyet valamennyiünknek vállalnunk kell.
Bővebben

Jog az olvasáshoz

A kampány kezdete óta eltelt 5 év folyamán az eredmények minden előzetes várakozást meghaladtak: 167 iskola összesen több mint 101 000 könyvet és bútort kapott, így 32 000-nél is több gyermek részesülhet az olvasás örömében.
Bővebben

Társadalmi szerepvállalás évi beszámolói

Töltse le az OTP Bank Romania éves társadalmi felelősségvállalási jelentéseit.
Bővebben

Adományozz 2%-ot

Vállalj részt a pénzügyi oktatásban, és kínáld fel jövedelemadód 2 százalékát az Oktatáshoz való jog Alapítvány javára május 25.-ig.
Támogasd a pénzügyi oktatást, a fiatalok és a saját jövőd érdekében!
Bővebben