close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

OTP Bank Románia

Tisztelt Ügyfelünk!

A siker és fejlődés jegyében,már a kezdetekkor azt ígértük, hogy  pénzügyi-banki téren kiemelkedő minőséget nyújtunk ügyfeleinknek és partnereinknek. Tízéves piaci jelenlétünk alatt az ügyfél-bank kapcsolatot tartós partnerségi tőkévé alakítottuk. Lakossági és vállalati ügyfeleink valós igényeit tartjuk szem előtt és hatékony pénzügyi megoldásokat fejlesztünk ki.

Küldetésünk továbbra is változatlan: azoknak a sikerét támogatjuk, akik megtisztelnek bizalmukkal. Folyamatosan pragmatikus, a piac gazdasági realitásához és ügyfeleink egyre magasabb és változatosabb elvárásaihoz igazodó megoldásokat keresünk, egyre rugalmasabb időbeli és térbeli feltételek mellett.

Fejlődésünk modellje a piac nyújtotta lehetőségek folyamatos kiaknázásán alapul.

2014 fontos év volt szervezetünk történetében: sor került a Millennium Bank Romania akvizíciójára, így közelebb kerültünk stratégiai célunk eléréséhez: bekerültünk Románia top tíz bankja közé.

Közösségünk tagjaként felelősséget vállalunk. Folytatjuk társadalmi felelősségvállalási kampányunkat, Az olvasáshoz való jog programunkat, amely az elért rendkívüli eredményekért nemzetközi elismerésben is részesült. Létrehoztuk Az oktatáshoz való jog nevű alapítványunkat, az iskolások pénzügyi kultúrájának fejlesztése és támogatása érdekében.

Évről évre a legerősebb tőkével rendelkező bankcsoportok közé tartozunk. Ez az elismerés is megerősíti a stabil és megbízható partner pozíciónkat.

Reméljük, hogy az OTP Bank sikere és hírneve továbbra is hozzájárul ügyfeleink kitűnő eredményeihez és elégedettségéhez!
 

OTP Bank Románia