close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Az OTP Bank logójának jelentése

Embléma

Az új logóban a kör a pénzérme ősi szimbóluma, kiválóságot, stabilitást és beteljesülést jelképez.

A félkörrel övezett központi körlap szimbolizálja a ránk bízott tudást és erőforrásokat, ezek növekedését biztosítja a körülötte futó védelmező kör. A jobb felső negyedkörnyi nyílás jelenti a perspektívát és a fejlődést.

A kör belsejében levő kisebb korong az érték és az OTP tapasztalatai gyarapodásának jele, a haladás, a fejlődés, az az általunk kínált előnyök jelképe, ugyanakkor kifejezi, hogy az OTP Bank segítőkész partner, sikeres tanácsadással segíti az ügyfeleit céljaik elérésében.

Színek

A zöld minden kultúrában a pozitív érzelmek forrása: a tapasztalat, a frissesség és az újjáéledés színe. A zöld két árnyalatának alkalmazásával az OTP Bank és az ügyfelei közötti kölcsönös bizalmat szeretnénk kiemelni.

Felirat, betűtípus

Az enyhén hajlított, modern, tiszta vonalvezetésű betűk megerősítik a logó által keltett benyomásokat. A kissé dőlt betűtípus dinamizmust sugall. A kisbetűk tükrözik az ügyfelek és az OTP Bank közvetlen, személyes kapcsolatait.

Összességében az OTP Bank logója a bizalom, a partnerek iránti gondoskodás és az ágazati innováció szimbóluma.