close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Nyár élethosszig tartó költségmentességgel

Az OTP Lezser számlacsomagra vonatkozó „Nyár élethosszig tartó költségmentességgel” ajánlatunk ideális az ön számára, amennyiben: 

  • Legalább 18 éves;
  • Az igénylés napján nem rendelkezik folyószámlával (sem junior számlával) az OTP Banknál, kivéve az OTP Bank által korábban kibocsátott hitelkártyákhoz kapcsolódó bankszámlákat;
  • 2023. augusztus 7. és szeptember 17. között igényli, és véglegesíti az igénylést 2023. szeptember 17-ig online/ 2023. szeptember 15-ig az OTP Bank valamely fiókjában;
  • Legalább 100 lejt (vagy azzal egyenértékű összeget) bevételez az OTP Lezser számlacsomag részeként vezetett folyószámlák bármelyikén legkésőbb 2023. szeptember 30-ig.

Tekintse meg a „Nyár élethosszig tartó költségmentességgel 2023” kampányszabályzatot.