close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

MORE MASTERCARD. MORE SURPRISES

Fizessen online az OTP Bank által kibocsátott Mastercard Gold betéti kártyájával vagy a Mastercard Platinum hitelkártyájával a www.bestvalue.eu honlapon, és nyerhet egy különleges termékcsomagot, amely 100 euró értékben tartalmaz parfümöt, italokat és édességet.

Ráadásul hasonló kiváltságban részesülhet, ha utazáskor a reptéri üzletekben vásárol. Ha az OTP Bank által kibocsátott Mastercard Premium bankkártyával fizet, akkor kap egy kaparós sorsjegyet, amellyel azonnal nyerhet, és már a pénztárnál átveheti a 100 euró értékű termékcsomagot (egy különleges válogatás parfümökből, italokból és édességekből).


A kampány 2021. február 22-ig érvényes.