close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Kicsik és nagyok együtt az OTP Banknál

Mi a jutalma?

50 lejjel jutalmazzuk meg minden olyan barátja után, aki az OTP Bank új ügyfele lesz, összesen akár 600 lejt is összegyűjthet. Ráadásul mindegyik Ön által ajánlott személy is kaphat akár 150 lejt.

Hogy mindketten részesüljenek az előnyökben, az Ön által ajánlott személynek:

  • Új ügyfélként az Ön ajánlási kódjával kell igényelnie a nyugdíjasoknak szóló vagy a Junior Start, illetve Junior Plus számlacsomagot a megfelelő szerződések aláírásával 2023. janurár 1. és június 30. között.
  • Legalább 50 lejt kell bevételeznie a folyószámlájára a számlanyitástól számított harmadik naptári hónap végéig.

Mivel Ön az OTP Bank ügyfele, ezért az ajánlási kódot elküldtük sms-ben vagy e-mailben, a banknál megadott elérhetőségeire. Ha még nem kapta meg a kódot, akkor megtudhatja az Önhöz legközelebbi OTP Bank fiókban. A bankfiókok listája itt érhető el.

Hogyan vehetők igénybe az ajánlott termékek?


Bármelyik bankfiókban, ahol az ajánlott személy bemutatja az Öntől kapott egyedi kódot. A bónusz a folyó hónap utolsó banki munkanapján kerül kifizetésre az előző naptári hónapban jogosult ajánlásoknak esetében.
 

Teljes körű tájékoztatás a kampány szabályzatában.