close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Jutalékmentes készpénzfelvétel

Utazzon bárhová, az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyájával jutalékmentesen, korlátlan alkalommal vehet fel készpénzt bármely külföldi ATM-ből. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos külföldi bankok ATM-jei díjat számítanak fel, ezért kérjük, ellenőrizze a bankautomata képernyőjét a készpénzfelvétel jóváhagyása előtt.

A kampányban a következő termékek vesznek részt:

  • A lej alapú Mastercard Standard és Mastercard Flat betéti kártyák, amelyek az OTP Lezser számlacsomag;
  • A lej alapú Mastercard Gold és Mastercard Platinum betéti kártyák elérhetőek a Privilege Banking számlacsomag vagy a Private Banking szolgáltatás részeként.

Az ajánlat 2023. október 2. és 2024. március 31. között érvényes, de feltételek teljesüléséhez kötött, amelyekről A kampány szabályzatában olvashat. 

Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos külföldi bankok ATM-jeinél olyan jutalékok kerülhetnek felszámításra, amelyekre a kampány szabályzata nem tér ki. Kérjük, ellenőrizze a bankautomata képernyőjén megjelenő információkat a készpénzfelvétel jóváhagyása előtt.