close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Jó hírek a Élethosszig tartó költségmentes tavasz Vállalkozóknak!

Fontos híreink vannak azoknak az ügyfeleinknek, akik 2023. május 2. és 14. között feliratkoztak a kedvezményes Élethosszig tartó költségmentes tavasz Vállalkozóknak. 

Az OTP Bank úgy döntött, hogy meghosszabbítja a szükséges dokumentumok leadásának a határidejét, így 60 napról 120 napra növeli a bankkal való üzleti kapcsolat megkezdéséért szükséges dokumentumok leadási határidejét.
Tehát, azok a vállalkozók és a hasonló kategóriákba tartozó ügyfelek (engedélyezett magánszemélyek, egyéni vállalkozások, családi vállalkozások, szabad tevékenységet folytató szervezetek/szabadfoglalkozásúak, egyesületek, alapítványok stb.), amelyek eleget tesznek a kampány hivatalos szabályzatában és a bank belső szabályzatában lévő feltételeknek, és akik feliratkoztak a Élethosszig tartó költségmentes tavasz Vállalkozóknak 2023. május 2. és 14. között, 2023. augusztus 26-ig írhatják alá a szerződést az igényelt termékre.  

Lásd itt az ”Élethosszig tartó költségmentes tavasz Vállalkozóknak” kampány Szabályait és a hozzá tartozó kiegészítésben.