close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Digitális aláírás kedvezményes áron az OTP Bank által kibocsátott Visa Business bankkártyákkal

Válassza Ön is a minősített digitális aláírást és több ideje fog jutni az igazán fontos dolgokra.

A Visa Business bankkártyák tulajdonosai kedvezményes áron igényelhetnek digitális aláírást egy olyan együttműködés révén, amelyet a OTP Bank a Visával és a Trans Speddel, egy minősített digitális aláírás szolgáltatóval kötött.

Mit kell tudni a minősített digitális aláírásról?

A kézzel írott aláírás digitális megfelelőjét jelenti, amelyet jogi szempontból is ellenőriznek és hitelesítenek. Ezenkívül a minősített digitális aláírások biztonságosak és nehezen hamisíthatók, a szolgáltató által nyújtott biztonsági és tárolási protokolloknak köszönhetően.

Szenteljen több időt és erőforrást vállalkozásának egy minősített digitális aláírással, amely bármilyen típusú digitális dokumentum esetén használható.

Ha most igényel minősített digitális aláírást, akkor ajánlatunk keretében az egy évig érvényes aláírás kedvezményes ára csupán 8 euró + áfa, a 32,5 eurós + áfa normál árhoz képest.

Ráadásul az Easy Stream platformhoz is hozzáférést biztosítunk, amely leegyszerűsíti az aláírási adatfolyamokat. A szolgáltatás 1 évig érvényes kedvezményes ára 50 euró + áfa 1500 tranzakcióra. Ezt a platformot kifejezetten a cégeken belüli dokumentumok aláírási és jóváhagyási folyamatainak digitalizálására és automatizálására tervezték.

Itt egyszerűen, gyorsan és otthona kényelméből indíthatja el a minősített digitális aláírás regisztrációs folyamatát.